Facturering

Facturering

Uw zorgrekening

Voor het verzenden van uw factuur maakt Podotherapie Segerink gebruik van de service van Infomedics. Vanaf heden ontvangt u uw rekening digitaal. Zorg er daaom voor dat uw juiste e-mailadres en 06-nummer bekend zijn bij ons. Wilt u toch liever op papier uw rekening ontvangen? Geef dit dan aan ons door.

Infomedics stuurt de factuur naar uw zorgverzekeraar. U ontvangt van Infomedics een restfactuur indien de behandeling of een gedeelte ervan niet wordt vergoed door de verzekeraar.

Ook voor inhoudelijke vragen over de factuur kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0570 – 60 98 60 of stuur een mail naar secretariaat@podotherapiesegerink.nl

Heeft u vragen over de status of betaling van de factuur? Voor de meest gestelde vragen kunt u terecht op de website van Infomedics,  https://www.infomedics.nl/veelgestelde-vragen of kunt u bellen met 036 – 20 31 900 (Infomedics / lokaal tarief).

Betalingsregeling treffen?

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics

Contactgegevens

Telefoonnummer: 036 – 20 31 900 (Infomedics / lokaal tarief)
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur

 

 

 

Deel dit

Voeten

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Toch ziet bijna niemand ze staan: voeten. Pas als mensen voetklachten hebben, zijn ze zich bewust van het feit, dat deze ‘onderdanen’ een belangrijke functie vervullen in het dagelijks leven.

Lees meer over vergoedingen
Facturering
Facturering