Facturering

Facturering

Uw zorgrekening

Voor het verzenden van uw factuur maakt Podotherapie Segerink gebruik van de service van Infomedics. Vanaf 1 juli 2019 ontvangt u deze in een roze envelop.

Heeft u inhoudelijke vragen over de factuur, neem dan telefonisch contact met ons op via 0570 -60 98 60 of stuur een mail naar secretariaat@podotherapiesegerink.nl

Heeft u vragen over de status of betaling van de factuur ? Voor de meest gestelde vragen kunt u terecht op de website van Infomedics,  https://www.infomedics.nl/veelgestelde-vragen of kunt u bellen met 036 – 20 31 900 (Infomedics / lokaal tarief).

 

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics

Status van uw betaling controleren
Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen
Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 036 – 20 31 900 (Infomedics / lokaal tarief)
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur

 

 

 

Deel dit

Voeten

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Toch ziet bijna niemand ze staan: voeten. Pas als mensen voetklachten hebben, zijn ze zich bewust van het feit, dat deze ‘onderdanen’ een belangrijke functie vervullen in het dagelijks leven.

Facturering
Facturering