Podotherapeutische Vergoedingen 2021
Aanvullende Verzekeringen

Podotherapeutische Vergoedingen 2021

Dit overzicht met podotherapeutische vergoedingen 2021 op basis van de aanvullende verzekering is met grootst mogelijk zorgvuldigheid opgebouwd. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Neem bij onduidelijkheden altijd contact op met uw eigen zorgverzekeraar. Klik op de individuele verzekering om de vergoedingen 2021 te zien. Uw eigen risico in de zorg is niet van toepassing op behandelingen en vergoedingen binnen de aanvullende verzekeringen.

Diabetes patiënten, Sims 2-3, ZP 2-4, krijgen hun preventieve medische noodzakelijke voetzorg geleverd via de basisverzekering zonder eigen bijdrage of eigen risico. Eventuele therapieën, die niet basisverzekerde zorg zijn, zoals podotherapeutische zolen, ortheses of nagelbeugels, kunnen zij wel bij hun eventuele aanvullende verzekering indienen.

Top 3 Verzekeraars 2021

We hebben voor u een top-3 van verzekeraars samengesteld, uitsluitend gebaseerd op hun gunstige aanvullende vergoedingen van podotherapeutische verrichtingen en therapieën (zoals podotherapeutische zolen) in verhouding tot de maandelijkse premie:

Deel dit

Voeten

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Toch ziet bijna niemand ze staan: voeten. Pas als mensen voetklachten hebben, zijn ze zich bewust van het feit, dat deze ‘onderdanen’ een belangrijke functie vervullen in het dagelijks leven.

Lees meer over vergoedingen
Podotherapeutische Vergoedingen 2021
Podotherapeutische Vergoedingen 2021