Afspraken app

Binnen podotherapie Segerink maken wij gebruik van de afspraken app.

Afspraken app

Binnen podotherapie Segerink maken wij gebruik van de afspraken app. Hier over ontvangen wij momenteel veel vragen. Lees verder wat dit voor u als patiënt betekent. Klik hiervoor de folder aan. Folder afsprakenapp    

Lees verder

Verbouwing rond Mr. H.F. de Boerlaan 111

Momenteel vinden naast ons pand in Deventer aan de Mr. H.F. de Boerlaan werkzaamheden plaats. U kunt gewoon voor de deur parkeren. Vraag een parkeerkaart bij de receptie.

Lees verder

Wij hebben een eigen app met veel informatie over de podotherapeut

Onze app bevat veel informatie over de podotherapeut, de meest voorkomende voet- en houdingsklachten, oefeningen, zelfzorginstructies voor diabetespatienten, een overzicht van de vergoedingen voor podotherapie per zorgverzekeraar en de contactgegevens van alle praktijklocaties van onze partners.

Lees verder

Wij zijn op zoek naar een (medisch secretaresse)

Wij zijn op zoek naar een (medisch) Secretaresse voor 32-40 uur per week De functie van (medisch) secretaresse bij Podotherapie Segerink is afwisselend en divers. Onze clienten/patiënten worden door jou ontvangen, begeleid en geïnformeerd. Je assisteert de podotherapeuten en back-office en handelt de bijbehorende administratie en correspondentie af. Daarnaast verricht je alle voorkomende administratieve werkzaamheden,…

Lees verder

Voeten

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Toch ziet bijna niemand ze staan: voeten. Pas als mensen voetklachten hebben, zijn ze zich bewust van het feit, dat deze ‘onderdanen’ een belangrijke functie vervullen in het dagelijks leven.

Wij zijn op zoek naar een (medisch secretaresse)
Wij zijn op zoek naar een (medisch secretaresse)