Gratis combispreekuren sport, kinderen, algemeen en fysiotherapie

Gratis combispreekuren sport, kinderen, algemeen en fysiotherapie

In navolging van het succesvolle gratis combispreekuur sport breiden wij de gratis spreekuren uit, met aandacht voor kinderen en algemene voet- en houdingsklachten. Elk spreekuur bevat vier gratis korte consulten van 15 minuten waarin per cliënt een voorlopige podotherapeutische diagnose en advies wordt gegeven. Dit consult is laagdrempelig, richtinggevend en waardevol voor een ieder met vragen, twijfels of zorgen over zijn voetklachten of gerelateerde houdingsklachten.

Lees verder

Informatie spreekuren rondom het Corona Virus

We zijn gewoon open. Ook tijdens de door de overheid ingestelde strengere lockdown, wordt onze volledige podotherapeutische zorg gecontinueerd. Vanwege de uitbraak van het Corona virus (Covid-19) zijn er passende maatregelen genomen, in lijn met de richtlijnen van de overheid, RIVM, GGD en onze eigen beroepsvereniging.
Wij verzoeken u wel om een mondkapje te dragen voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van onze collega’s en andere patiënten.

Lees verder

Gratis combi sportspreekuur Podotherapie Segerink/Praktijk Naeff

Sportarts en MSK-arts Mannes Naeff en sportpodotherapeut Thomas Hesp starten een uniek gezamenlijk wekelijks gratis (inloop)sportspreekuur. Het spreekuur is bedoeld voor sporters en actievelingen die niet goed weten bij wie ze het best terecht kunnen en hoe ze van hun klacht af kunnen komen. Het is gericht op klachten en blessures van de onderste extremiteit…

Lees verder

Vacature: Podotherapeut

Wij zijn op zoek naar een Podotherapeut voor minimaal 24 uur per week In de functie van podotherapeut behandel je zelfstandig patiënten op zowel onze hoofdlocatie als multidisciplinair op één van onze buitenpoli’s.

Lees verder

Wat een mooi vak!

Wat een geweldig vak hebben wij podotherapeuten. En het is een groot voorrecht u te mogen ondersteunen bij uw bewegingsvrijheid. Bekijk eens deze korte maar mooie video over wat podotherapeuten zoal doen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees verder

Verbouwing rond Mr. H.F. de Boerlaan 111

Momenteel vinden naast ons pand in Deventer aan de Mr. H.F. de Boerlaan werkzaamheden plaats. U kunt gewoon voor de deur parkeren. Vraag een parkeerkaart bij de receptie.

Lees verder

Afspraken app

Binnen podotherapie Segerink maken wij gebruik van de afspraken app. Hier over ontvangen wij momenteel veel vragen. Lees verder wat dit voor u als patiënt betekent. Klik hiervoor de folder aan. Folder afsprakenapp    

Lees verder

Vrijblijvend & gratis van 10.00-15.00 uur

Wist u dat veel voetklachten door verkeerd schoeisel ontstaan. En wist u ook dat veel voetklachten voorkomen kunnen worden door goed passend schoeisel. Soms is goed schoeisel helaas nog onvoldoende. Laat gerust eens uw voeten én schoenen beoordelen door een podotherapeut. Zaterdag 9 maart kan dit gratis. Intersko Comfort Schoenen kan u tegelijkertijd diverse fraaie schoenen tonen. Denk hierbij aan schoenmerken met…

Lees verder

Wij hebben een eigen app met veel informatie over de podotherapeut

Onze app bevat veel informatie over de podotherapeut, de meest voorkomende voet- en houdingsklachten, oefeningen, zelfzorginstructies voor diabetespatienten, een overzicht van de vergoedingen voor podotherapie per zorgverzekeraar en de contactgegevens van alle praktijklocaties van onze partners.

Lees verder

Voeten

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Toch ziet bijna niemand ze staan: voeten. Pas als mensen voetklachten hebben, zijn ze zich bewust van het feit, dat deze ‘onderdanen’ een belangrijke functie vervullen in het dagelijks leven.

Lees meer over vergoedingen
Wij hebben een eigen app met veel informatie over de podotherapeut
Wij hebben een eigen app met veel informatie over de podotherapeut