Wij zijn op zoek naar een (medisch secretaresse)
32-40 uur per week

Wij zijn op zoek naar een (medisch secretaresse)

Wij zijn op zoek naar een (medisch) Secretaresse voor 32-40 uur per week

De functie van (medisch) secretaresse bij Podotherapie Segerink is afwisselend en divers. Onze clienten/patiënten worden door jou ontvangen, begeleid en geïnformeerd. Je assisteert de podotherapeuten en back-office en handelt de bijbehorende administratie en correspondentie af. Daarnaast verricht je alle voorkomende administratieve werkzaamheden, waaronder het maken van afspraken in verschillende digitale agenda’s en het behandelen van inkomend en uitgaand telefoonverkeer.

Het Team
Je komt te werken in een enthousiast jong team bestaande uit zeven podotherapeuten, een labmedewerker en nog zes collega front-/backoffice medewerkers. Het team streeft naar een optimaal functionerende praktijk. De medisch secretaresses zijn het visitekaartje van de praktijk, waar patiëntgericht wordt gewerkt vanuit een hoge ‘service level’ gedachte

 

Wie zoeken wij?
Een flexibele collega die ervaring heeft als medisch secretaresse/ afsprakenassistente. Je kunt vlot overweg met diverse computerprogramma’s (ruime ervaring met MS-office). Je werkt gestructureerd en je blijft rustig onder hectische omstandigheden. Naast het uitstralen van een patiëntgerichte houding en een grote mate van stressbestendigheid, ben je omgevingsbewust en kun je goed plannen en organiseren. Je bent een teamplayer die het geen probleem vindt om desgevraagd werkzaamheden van collega’s op te vangen. Bij voorkeur heb je een diploma medisch secretaresse en ben je in ieder geval beschikbaar op woensdag en donderdag, en bent bereid op andere dagen in te vallen indien nodig.

Ons aanbod
Bij de salariëring houden we cao ziekenhuizen als maat aan (FWG35) waarbij het salaris afhankelijk is van leeftijd en ervaring.

Reageren
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gildo Wanders Mr. H.F. de Boerlaan 111, 7411AH Deventer, (0570) 60 98 31 info@podotherapiesegerink.nl.

www.podotherapiesegerink.nl.

 

Deel dit

Voeten

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Toch ziet bijna niemand ze staan: voeten. Pas als mensen voetklachten hebben, zijn ze zich bewust van het feit, dat deze ‘onderdanen’ een belangrijke functie vervullen in het dagelijks leven.

Wij zijn op zoek naar een (medisch secretaresse)
Wij zijn op zoek naar een (medisch secretaresse)