Informatie spreekuren rondom het Corona Virus

Informatie spreekuren rondom het Corona Virus

Vanwege de uitbraak van het Corona virus (Covid-19) worden er verschillende maatregelen genomen, in lijn met de richtlijnen van de overheid, RIVM en GGD.

Onze patiëntenzorg gaat door. Wel zijn activiteiten zoals het sportspreekuur uitgesteld tot na 6 april en gaat onze geplande Themazaterdag van 28 maart niet door. Ook zijn een aantal vestigingen als voorzorgsmaatregel vanuit onze verhuurders gesloten. Wij zullen u telefonisch benaderen om de afspraak te verzetten naar een omliggende locatie of andere datum.

Patiëntenzorg gaat door

Onze (vitale) zorg gaat gewoon door.

Afspraak verplaatsen bij (milde) luchtwegklachten of koorts

Wel vragen we om iedereen met (milde) klachten zoals hoesten, keelpijn of koorts om thuis te blijven en te bellen met het secretariaat (0570-609860) om de afspraak kosteloos te verplaatsen.

Geen handen schudden

Zoals landelijk afgesproken, schudden we ook bij Podotherapie Segerink geen handen meer.  Daarnaast vragen we iedereen om bij binnenkomst de handen te desinfecteren (er staat een dispenser bij binnenkomst). Ook in de toiletten is er gelegenheid om de handen te wassen met zeep en zijn er papieren handdoekjes beschikbaar.

Andere (hygiëne)maatregelen

Onze praktijk en onze instrumenten worden al standaard schoongemaakt en gesteriliseerd conform ziekenhuis standaarden. Onze behandelaars hebben adequate beschermingsmiddelen zoals mondmaskers, handschoenen en schorten voor uw en hun eigen veiligheid. Maar er zijn additionele maatregelen zoals extra schoonmaak en desinfectie van contactoppervlakten zoals de balie of deurklinken. Ook in de behandelkamer wordt na elke behandeling de behandelbank, unit en stoelleuningen extra afgenomen. Natuurlijk zorgt uw behandelaar voor goede eigen handhygiëne.

 

Verdere maatregelen

Mochten er extra maatregelen komen vanuit de overheid of de landelijke beroepsvereniging, dan zullen we een update plaatsen op de website.

  • In verband met de Corona maatregelen vervallen onze sportcombispreekuren tot 6 april aanstaande.
  • In verband met de Corona maatregelen wordt onze themazaterdag van 28 maart geannuleerd. We zullen hem later in het jaar opnieuw inplannen.
  • Een aantal van onze vestigingen zijn als voorzorgsmaatregel vanuit onze verhuurders gesloten. Wij zullen u telefonisch benaderen om de afspraak te verzetten naar een omliggende locatie of andere datum.

Vragen of suggesties

Mochten u verder vragen of suggesties hebben laat het ons weten. U kunt ons bereiken op 0570-609860 of secretariaat@podotherapiesegerink.nl

Deel dit

Voeten

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Toch ziet bijna niemand ze staan: voeten. Pas als mensen voetklachten hebben, zijn ze zich bewust van het feit, dat deze ‘onderdanen’ een belangrijke functie vervullen in het dagelijks leven.

Lees meer over vergoedingen
Informatie spreekuren rondom het Corona Virus
Informatie spreekuren rondom het Corona Virus