Vacature: Podotherapeut

Vacature: Podotherapeut

 

Wij zijn op zoek naar een Podotherapeut voor minimaal 24 uur per week

In de functie van podotherapeut behandel je zelfstandig patiënten op zowel onze hoofdlocatie als multidisciplinair op één van onze buitenpoli’s. Je komt te werken in een enthousiast team bestaande uit 8 podotherapeuten, praktijk ondersteuner podotherapie, een
lab-voorbereider en front/backoffi ce assistenten. Er wordt actief samengewerkt met orthopedisch schoenmaker, orthopedisch
instrumentmaker en speciaal schoenenzaak. Er is zelfs een operatieruimte met het oog op toekomstige ontwikkelingen.

Functie-eisen:
Je bent gediplomeerd podotherapeut en kwaliteitsgeregistreerd. Je bent gedreven, sociaal, stress bestendig en een teamplayer. Daarnaast voer je de werkzaamheden zelfstandig en op een gestructureerde wijze uit.

Wij bieden een inspirerende werkomgeving waarbinnen gebruik gemaakt wordt van diverse innovaties en moderne apparatuur. Het salaris is conform ervaring en volgt functieschaal 50/55 CAO ziekenhuizen. Er wordt veel in bij-, nascholing en specialisaties geïnvesteerd. Opleiding tot MSc behoort tot de mogelijkheden.

Werktijden zijn in overleg.

Bedrijfsprofiel:
Podotherapie Segerink is een jong, dynamisch bedrijf met verschillende locaties binnen het zorggebied van Deventer. Onze expertise is heel breed op het gebied van podotherapie; van sporter tot diabeet, tot specialisaties als reumatologie en echografie. Alle voorzieningen zoals zolen, ortheses en schoenaanpassingen worden binnen het bedrijf vervaardigd.

Reageren
t.a.v. Gildo Wanders
Mr. H.F. de Boerlaan 111
7411 AH Deventer
tel:  06- 46 75 77 44
e-mail: mailto:gildo@podotherapiesegerink.nl

Deel dit

Voeten

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Toch ziet bijna niemand ze staan: voeten. Pas als mensen voetklachten hebben, zijn ze zich bewust van het feit, dat deze ‘onderdanen’ een belangrijke functie vervullen in het dagelijks leven.

Lees meer over vergoedingen
Vacature: Podotherapeut
Vacature: Podotherapeut