Samenwerking

Samenwerking

Shoemedics

Ook Victor van der Berg, orthopedisch schoentechnicus van Shoemedics, heefft een vaste behandelkamer in DOK111 aan de Mr. H.F. de Boerlaan te Deventer. Zo werken podotherapie en orthopedie nauw samen om u de best passende schoenoplossing te bieden. Meer informatie vindt u op http://www.shoemedics.nl

Fysiotherapie

Daar waar gewenst en mogelijk organiseren wij graag een combispreekuur voor fysiotherapie en podotherapie. De fysiotherapeut en podotherapeut kijken samen naar uw probleem aan voet(en), knie, benen, heupen of lage rug en komen met een voorlopig advies voor een verdere aanpak van uw probleem. Kijk bij ons gratis inloopspreekuur  voor meer informatie.

Deventer Ziekenhuis

We ontvangen frequent verwijzingen vanuit de specialisten van het Deventer Ziekenhuis en hebben met meerdere disciplines periodiek intercollegiaal overleg. Verder werken we op indicatie samen met de orthopedisch schoenmakers Henk-Jan Luiten en Rob Witteveen.

Pedicures

Wij werken samen met medisch pedicures en pedicures met aantekening diabetische en/of reumatische voet. De pedicures zijn aangesloten bij Provoet en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Pedicures. Door grote drukte kan het zijn dat pedicures (tijdelijk) een patiëntenstop hebben. Mocht dit het geval zijn en komt u er niet uit, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Overzicht pedicures waarmee wij samenwerken

Pedicures met een blauwe markering werken (ook) ambulant.  Pedicures met een gele markering werken op eigen locatie.

Deel dit

Voeten

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Toch ziet bijna niemand ze staan: voeten. Pas als mensen voetklachten hebben, zijn ze zich bewust van het feit, dat deze ‘onderdanen’ een belangrijke functie vervullen in het dagelijks leven.

Lees meer over vergoedingen
Samenwerking
Samenwerking