Samenwerking

Samenwerking

PROREVA

De orthopedisch instrumentmakers van Proreva hebben een vaste behandelkamer en werkplaats op onze vestiging DOK111 aan de Mr. H.F. de Boerlaan te Deventer. Door deze nauwe samenwerking is het mogelijk om waar nodig een completer pakket rondom de zorg voor de voet, enkel, been, knie, heup en/of rug te leveren. Denk hierbij aan braces, protheses en multi-disciplinaire behandeling. Elke dinsdagochtend is er ook een steunkousenspreekuur. Voor meer informatie over Proreva zelf kijk eens op http://www.proreva.nl/.

Praktijk Naeff (MSK-arts / Sportarts)

Ook MSK- en sportarts Mannes Naeff heeft een vaste behandelkamer op onze vestiging DOK111 aan de Mr. H.F. de Boerlaan te Deventer. Hij is hier 4 dagdelen per week aanwezig. Wekelijks heeft Mannes een gratis combisportspreekuur met onze sportpodotherapeut Thomas Hesp. Zo kunnen we bijzondere en toegankelijke zorg leveren aan de sporters in de regio Deventer. Voor meer informatie Praktijk Naeff zelf kijk eens op http://www.praktijknaeff.nl/.

Deventer Ziekenhuis

We ontvangen frequent verwijzingen vanuit de specialisten van het Deventer Ziekenhuis en hebben met meerdere disciplines periodiek intercollegiaal overleg. Verder werken we op indicatie samen met de orthopedisch schoenmakers Henk-Jan Luiten en Rob Witteveen.

Pedicures

Wij werken samen met medisch pedicures en pedicures met aantekening diabetische en/of reumatische voet. De pedicures zijn aangesloten bij Provoet en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Pedicures.

Overzicht pedicures waarmee wij samenwerken

Pedicures met een blauwe markering werken (ook) ambulant.  Pedicures met een gele markering werken op eigen locatie.

Deel dit

Voeten

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Toch ziet bijna niemand ze staan: voeten. Pas als mensen voetklachten hebben, zijn ze zich bewust van het feit, dat deze ‘onderdanen’ een belangrijke functie vervullen in het dagelijks leven.

Lees meer over vergoedingen
Samenwerking
Samenwerking